Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Истина о ККЦЗ: Вашим „доказима” никад не верујемо! (ВИДЕО)

Да ни папирима више није за веровати када податке са истих презентује Владан Тегелтија, постало је јасно након његове емисије одржане 03.03.2013. године, када се дотични новинар размахао подацима са АПР-а, којима је доказивао да ККЦЗ Телеком није члан СД Црвена Звезда .

iskljuci sos ukljuci mozak grbovi

Крунски доказ, извод са интернет странице АПР, бачен је у лице свим гледаоцима и тиме је разбијена завера манипупаната и превараната који покушавају представити да је црно - бело а бело - црно (свеједно јер поменутом господину и једна и друга комвинација боја драга).

Шта је било назначено на тој страници АПР-а? Подаци КК Црвене Звезде Телеком и то Додатни подаци - Подаци о чланству у савезу или другој асоцијацију у земљи или иностранству у гро плану, где се има видети да је ККЦЗ Телеком члан Кошаркашког савеза Србије, Кошаркашког савеза Београда и Удружења кошаркашке лиге Србије, али не и СД Црвена Звезда.

apr kkcz

Па то је то онда. Шах-мат. То је званичан податак са званичног сајта, крунски доказ манипулације масама у којој се Црвена Звезда Телеком жели представити чланом СД Црвена Звезда,а ево АПР каже да она то није.

А да ли је то заисте тако?

Зашто не би било? Ево уђимо на страну АПР на којој се налазе подаци КК Партизан, ту сигурно пише да је члан ЈСДП, или можда не?

apr partizan kk

По подацима са званичне интерне странице Агенције за привредне регистре КК Партизан није члан нити једне организације ни савеза, а ни друштва, па ни ЈСДП.

Чињеница коју би објективни новинар сигурно проверио кад би се машио ових папира као крунских доказа лажи у коју сам себе из емисије у емисију покушава да убеди, али објективност и овај новинар не иду руку под руку. Да ли ће можда овај објективни новинар у следећој емисији објавити сензацију, да КК Партизан није члан ни ЈСДП, да КК Партизан није члан ниједног савеза ни организације, да се одметнуо од света?

Манипулација је термин означава коришћење различитих података или информација у циљу „завођења јавности”, односно усмеравање пажње ка оној поруци или значењу које аутор, без обзира на валидност података, жели да изазове. Мислимо да се из наведене дефиниције јасно да уочити намера и модус рада горе поменутог.

Следећи видео снимак то јасно доказује.

Повезани текстови:

Истина о ККЦЗ: генијалност пројекта спаса и стални ход по ивици амбиса

Истина о ККЦЗ: мeдијска мрежа црно-беле удовице

Како је српска кошарка спакована у гепек зарад лажне доминације

RedStarBelgrade

Top Desktop version