Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Партизанов дисциплински поступак против свог потпредседника и члана УО због сукоба интереса, хоће ли се Звезда жалити због намештања утакмица?

Целој Србији је било јасно да је Драгољуб Вукадиновић као председник ФК Металац и уједно потпредседник ФК Партизан био у сукобу интереса због могућности намештања мечева, али нико то питање није потезао док то није урадио управо - Партизан!

partizan-namestao-izjave

Наиме, Председник Надзорног одбора ФК Партизан Владимир Вулетић, покренуо је дисциплински поступак против Драгољуба Вукадиновића за време председничке кампање, како би га онемогућио да гласа за страну која је била против тадашњег руководства, позивајући се на сукоб интереса који не дозвољава једном човеку да истовремено буде руководилац два клуба истовремено.

Ова пријава онемогућила је Вукадиновића да гласа на изборној скупштини Партизана због очигледног сукоба интереса јер је Вукадиновић истовремено био руководилац Металца и Партизана (који данас у оквиру Супер Лиге међусобно  играју првенствену утакмицу), коју је детаљно пренео блиц - овде.

Суштинско питање је следеће: Уколико је сам Партизан покренуо дисциплински поступак против Вукадиновића, да ли је ово уједно и довољно јак доказ да је све време у ко зна колико првенстава, постојао сукоб интереса када су у питању међусобни мечеви између Металца и Партизана?

Да ли ће Црвена звезда покренути иницијативу за утврђивање сукоба интереса између ова два клуба у претходном периоду и да ли ће реаговати ФСС и заједница прволигаша, те да ли ћемо добити Српски Калчополи због намештања утакмица, када су већ сами признали да је у питању сукоб интереса?!

RedStarBelgrade

Top Desktop version