Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Навијачи Звезде нису вређали Жељка Обрадовића

Уместо да се говори о новом великом успеху кошаркаша Црвене звезде, који су, после шампиона, успели да добију и вицешампиона Европе, малтене главна вест у српским спортским медијима је - наводно вређање Жељка Обрадовића.

image-0-02-05-eab5322bfbee146f3c31cb27f7df6c39cc5b5d1781b1473d07aa02c54410c7bc-V

Српски стручњак је на конференцију за новинаре дошао видно љут. Што је разумљиво с обзиром на исход веома неизвесног меча, у којем је Фенербахче чак и водио на самом крају, а ипак успео да изгуби од екипе Дејана Радоњића. Обрадовић се осврнуо на игру своје екипе, али је доста времена посветио и навијачима Црвене звезде, које је оптужио да су га вређали.

Није да на репертоару није било увредљивих скандирања, али ниједно од њих није било упућено Жељку Обрадовићу, што ће потврдити свако ко се нашао у хали, а докони се могу позабавити и аудио анализом снимка овог сусрета. Ко губи, има право да се љути, стара је српска пословица, тако да је вербални излет Обрадовића делимично и разумљив. Оно што пак није разумљиво је да је стигао да оптужи цео клуб да је посреди било организовано вређање. Којег није ни било.

И ако не очекујемо од српских новинара да Жељка Обрадовића ухвате у лажи, посебно када је љут и зајапурен као што је био на конференцији за новинаре, није коректно да без провере преносе његове нетачне наводе, које је он још развио у својеврсну теорију завере.

RedStarBelgrade

Top Desktop version