Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Гроф упозорава: Не смемо погрешити у процени играча

miodrag-bozovic-strucnistab

Фудбалерима Црвене звезде је петак, 12. јун, био први радни дан у новој сезони. То се не може рећи за тренера Миодрага Божовића, који је и претходне дане провео радно.

"Гроф" је покушао да се за ово кратко време упозна, и то преко видео материјала, са играчима који се налазе у тиму, а право упознавање им тек следи.

- Током одмора сам одгледао велики број утакмица из преходне сезоне. Од стандардних играча отишао нам је само Дарко Лазовић што значи да ова екипа има квалитет да се бори за шампионску титулу. Наравно, потребна су нам можда два или три појачања, али ми нипошто не смемо погрешити у процени - наглашава Божовић, свестан да је јавност жељна да чује и нека имена.

- Не можемо да доводимо играче само да би јавност била задовољна и да бисмо могли да кажемо да смо неког довели. Јако је тешко у овом тренутку наћи играче који су квалитетни, и који би нам одмах донели квалитет. Очекујем да до 18. јула завршимо причу око појачања. Припреме су кратке, а играчи који су на Новом Зеланду ће добити још неколико дана одмора, али вратиће се на време. Али, не интересују ме те алиби приче, када сам преузео посао био сам свестан услова, као и тога каква је ситуација - закључио је Божовић.

RedStarBelgrade

Top Desktop version