Црвена Звезда Београд / Red Star Belgrade / Crvena Zvezda

Switch to desktop

Црвена звезда Београд - Red Star Belgrade - Crvena Zvezda Beograd

Миливојевић – Играли као да је за бодове

Проломио се јуче громогласни аплауз Златибором када је Лука Миливојевић постигао ефектан, трећи гол за екипу „црвених“. Одлични везиста максимално озбиљно је схватио меч против својих клупских саиграча, борио се, трчао, асистирао, као да се ради о утакмии за бодове.

- Трудили смо се да испоштујемо све што је шеф тражио од нас. Имали смо добар приступ, исти какав треба да имамо и у такмичарским мечевима, без обзира што се радило о сусрету против саиграча. Публика, која је дошла у великом броју, додатно је допринела томе да се максимално залажемо и мислим да смо им се лепим акијама и головима одужили на прави начин – рекао је Лука.

Није тајна да је тренер Просинечки од екипе у плавим дресовима захтевао да на терену „имитирају“ поставку и стил игре нашег ривала у другом колу квалификаија за Лигу Европе, Нафтана. 

- Упознали смо се пре синоћњег тренинг меча преко снимака о белоруској екипи. Плави су код прекида стајали исто као што се белоруска екипа поставља. Тренер Кљајић их је посматрао уживо и тек ћемо се у наредном периоду детаљно упознати са њиховим манама и врлинама – објаснио је Миливојевић како теку припреме за први меч у сезони.

Млади репрезентативац Србије презадовољан је и условима које он и његови саиграчи имају на српској планини.

- И у Словенији смо имали одличне услове за рад. Обе планине имају своје предности, али ипак ако већ морам, бирам Златибор. Овде смо у својој земљи и имамо могућност за разлику од Рогле да изађемо и прошетамо, једноставно има више садржаја. Међутим, то је мање важно, овде смо да бисмо се добро спремили за старт сезоне и ако је могуће победили већ у првом мечу у Белорусији – истакао је Лука.

RedStarBelgrade

Top Desktop version